Meteen naar de inhoud

SPMU masterclass TRAINING 1 dag

Om uw kwaliteiten en vaardigheden te blijven ontwikkelen is het belangrijk om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij helpen u met het perfectioneren van uw werk en brengen u een stapje hoger!

DAG INDELING

De trainingsdag zal duren van 9.00 tot 17.00 uur. Aan het begin van de trainingsdag ontvangt u een theorieboek. Tijdens de trainingsdag verzorgen wij een uitgebreide lunch. Wij bieden uw de mogelijkheid om op de trainingsdag producten in onze showroom aan te schaffen.

Deze 1 daagse training is geschikt voor de al gevorderde en gecertificeerde Permanent Make-up artiest. Er dient al ervaring te zijn met alle basis facetten van het Permanente Make-up vak. Deze training wordt altijd aangepast vanuit de leerwensen en -noden van onze cursisten. Ook zullen er tips en trucs worden gedeeld om uw resultaten perfecter te krijgen én behandelingen sneller te doen laten verlopen. In deze training staat persoonlijke begeleiding en aandacht centraal.​

inclusief lunch

voldoende aandacht en tijd voor iedere curist

ondersteuning en begeleiding tijdens en na de training

STARTERKIT

De SPMU masterclass training is exclusief starterspakket. U dient uw eigen producten mee te nemen naar de training.

KOSTEN

Deze training bedraagt:

999,- euro*

*Kosten zijn exclusief BTW

Deze training is niet in meerdere termijnen te betalen. Het gehele bedrag moet voorafgaand aan de training betaald zijn.

GGD GOEDKEURING

Om de ‘’Ombre powder brows’’ behandeling te kunnen uitvoeren in uw salon dient u een GGD-goedkeuring te bezitten. SPMU Couture producten bevatten alle juiste Europese certificaten en goedkeuring. Om ervoor te zorgen dat u uw GGD-keuring goed doorloopt zullen wij u in de training hierover voldoende informeren. Wij werken op onze beide locaties volgens de hygiëne voorschriften en-richtlijnen van de GGD.

Spmu Couture
nl_NLNederlands