Meteen naar de inhoud

SPMU BASIs TRAINING 4 dagen

Deze 4 daagse training is een perfecte aanvulling voor in uw salon. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en kennis. U krijgt les van onze professionele, vakbekwame trainster die over voldoende ervaring en kennis beschikken. Tijdens de training leert u de basis facetten van het vak. Het theoriegedeelte komt uitgebreid aanbod in onze trainingen. Naast de theoretische gedeeltes zullen er ook demo’s gegeven worden en bieden wij u de mogelijkheid om in de praktijk op een model te werken onder begeleiding van onze trainsters. Tijdens alle trainingsdagen verzorgen wij een uitgebreide lunch.

DAG INDELING

Dag 1

Wij zullen ons de eerste dag in de ochtend vooral bezighouden met het theoretische gedeelte. Hier komen o.a. de volgende onderwerpen aanbod:

 • Anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam
 • Uitleg over de techniek ‘’Ombre powder brows’’
 • Van A-Z hulp bij het starten van een succesvolle salon
 • Contra indicaties
 • Kleur kennis
 • Machine kennis


In de middag zullen er praktijk onderdelen aanbod komen. Deze praktijk onderdelen bestaan uit: Kennis over pigmenten, kleurenleer, brow mapping en het oefenen op een oefenhuid.

Dag 2

Op dag 2 zullen wij de praktijk onderdelen van dag 1 herhalen, met name het oefenen op de oefenhuid. Ook zal er een live demonstratie worden gegeven van de complete behandeling door de trainster zelf. Dit ter voorbereiding op de 3e dag waar wij een model gaan behandelen. 

Extra! Wij organiseren niet alleen een lunch deze dag maar zullen ook met de gehele groep dineren na de trainingsdag.

Dag 3

Op dag 3 bespreken wij nog eventuele vragen, opmerkingen en problemen voorafgaand aan het behandelen van de modellen. Voor deze dag is er één model nodig. U dient zelf voor dit model te zorgen. In de bevestigingsmail zal beschreven staan om welke tijd het model aanwezig dient te zijn op de locatie.

In dit praktijkgedeelte staat persoonlijke aandacht, ondersteuning en begeleiding centraal. Onze trainsters zorgen ervoor dat iedere cursist apart en voldoende begeleid word.

Dag 4

SPMU Couture staat voor kwaliteit en heeft 6 weken na de eerste trainingsdag nog een 4e dag ingepland voor onze cursisten.

Dit omdat een SPMU behandeling altijd bestaat uit 2 sessies: een eerste behandeling en een nabehandeling/bijwerking. De vierde dag is de dag van de nabehandeling van het model tijdens dag 3. Tussen de eerste en tweede sessie dienen altijd 6 tot 8 weken tussen te zitten in verband met het genezingsproces van de huid.

De terugkomdag organiseren wij tevens om onze studenten nog extra begeleiding te geven en te helpen waar nodig met eventuele vragen en/of problemen. Op deze dag wordt tevens ook na het bijwerken van uw model een officieël SPMU Couture certificaat uitgereikt.

ONDERSTEUNING EN BEGELEIDING tijdens en na de training

voldoende aandacht en tijd voor iedere curist

inclusief alle dagen lunch (+ 1 avond diner)

ggd en verzekering begeleiding

officieel a3 certificaat

STARTERKIT

De training wordt inclusief starterspakket aangeboden. De SPMU Machine kan optioneel bij het pakket worden aangeschaft. Aan het begin van de eerste trainingsdag ontvangt u een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor het uitoefenen van de behandeling. Wij bieden uw ook de mogelijkheid om op de trainingsdagen producten in onze showroom aan te schaffen.

 

BASIC STARTERKIT

 • Beauty box
 • 5 pigmenten
 • Machine beschermfolie
 • Pigment spons ringen
 • Razors
 • Disposable brushes (2 varianten)
 • Pre draw potlood
 • Siliconen oefenhuiden
 • Aftercare formulieren
 • Intake formulieren
 • Brow mapping thread (gepigmenteerd)
 • Brow measuring stickers
 • Brow buff set (t.w.v. 108,75 euro)

 

TRAINING ZONDER MACHINE

Bij onze basis training zit het basis starterspakket t.w.v. 500,- euro en het SPMU Couture Fine Line machine inbegrepen. Tijdens de training komt de machine uitgebreid aan bod. Ook word deze inclusief uitgebreide handleiding geleverd.

Indien je al een gecertificeerde machine in je bezit hebt, is het mogelijk om de training zonder machine aan te kopen.

 

KOSTEN

De SPMU Basis training bedraagt:

Inclusief machine: 4400,- euro (incl starterskit t.w.v. 500,-)

Exclusief machine: 2600,- euro (incl starterskit t.w.v. 500,-)

*Kosten zijn exclusief BTW

Er is geen specifieke vooropleiding nodig om deze training te volgen maar ervaring met brow shaping en henna brows is een pré. Mocht je hier nog geen ervaring in hebben adviseren wij je om een advanced of allround training Henna Brows te volgen bij Lash eXtend.

BETALEN IN MEERDERE TERMIJNEN

Als u kiest voor betalen in termijnen, sturen wij u automatisch door naar het automatisch incasso bureau waar wij mee samenwerken.

Kort nadat u uw trainingsbevestiging heeft ontvangen, ontvangt u per e-mail of post een rekeningoverzicht. Op het rekeningoverzicht staan o.a. het totaal te betalen bedrag en het minimaal te betalen termijnbedrag. Vervolgens betaalt u elke maand minimaal het minimaal te betalen termijnbedrag. 

Op de online inschrijving gelden onze algemene voorwaarden. Bij niet op komen dagen of annulering van de training zullen kosten worden doorberekend.

GGD GOEDKEURING

Om deze training te volgen hoeft u nog niet in het bezig te zijn van een GGD-goedkeuring. Om de ‘’Ombre powder brows’’ behandeling te kunnen uitvoeren in uw salon dient u wel een GGD-goedkeuring te bezitten.

SPMU Couture producten bevatten alle juiste Europese certificaten en goedkeuring. Om ervoor te zorgen dat u uw GGD-keuring goed doorloopt zullen wij u in de training hierover voldoende informeren. Wij werken op onze beide locaties volgens de hygiëne voorschriften en-richtlijnen van de GGD.

Spmu Couture
nl_NLNederlands